Ryssbygymnasiet är en fristående gymnasieskola med riksintag och som bedriver utbildning inom Naturbruksprogrammet (Skogsbruk, Jakt och viltvård, Natur och äventyr och Naturvetenskap) samt Restaurang- och Livsmedelsprogrammet (Kök och servering). Ryssbygymnasiet ägs av Region Kronoberg tillsammans med VIDA och Rottne Industri AB.

VD

Vi söker en engagerande ledare som vill driva och utveckla verksamheten för att ytterligare stärka skolans attraktivitet, kvalitet och profil. Du får ett operativt ansvar för den strategiska marknadsföringen gentemot blivande elever och du kommer att jobba aktivt med budget och ekonomisk uppföljning.  Tillsammans med din erfarna personal rustar du skolan för framtiden.  Du rapporterar till skolans styrelse.

Vi tror att du finns i en ledande befattning idag, gärna med erfarenhet från något av våra verksamhetsområden. Det är framför allt marknadsföring, ekonomi och ledarskap som ligger dig varmt om hjärtat men också ett engagemang och en målmedvetenhet att driva och utveckla vår verksamhet.

Läs gärna mer om skolan här på vår hemsida.

Låter det intressant? Skicka din ansökan senast den 22 september till rekrytering@ryssbygymnasiet.se. Frågor besvaras av styrelsens ordförande Joakim Pohlman på 070-331 23 00 eller rektor Charlotta Myhrberg på 0372-408 23.