Öppet hus 2019

Välkomna till Öppet hus 2019 hos oss på RyssbyGymnasiet!

Lördagen den 9/11 kl. 10-14 öppnar vi upp skolan för allmänheten. Kom och träffa elever och lärare och se vår verksamhet i full gång!

• Testa att köra skotare, träffa personer från branschen och eftergymnasiala utbildningar eller följ med ut i skogen där det serveras ärtsoppa och bjuds på skogstur bland huggning och röjning.
  • Hälsa på eleverna från jakt som bygger torn, det säljs viltkött med 20% rabatt och det går även att testa luftgevärsskytte!
  • Kom och se natureleverna göra laborationer, det kommer bland annat att bjudas på eld- och skumshow!
  • Följ med eleverna från äventyr och klättra på klättervägg eller varför inte se dem hantera kajakerna i simhallen?
  • Du kan också följa med restaurangeleverna in i köket. Det sker försäljning och kommer att bakas och lagas mat inför julen.
  • I fritidshuset @lantis får ni träffa personalen från Fritid med möjlighet till information om bland annat internatet.
  • På Nygård får ni även information om Gymnasiegemensamma ämnen och hur dessa kopplas till inriktningarna!

Samtliga inriktningar kommer att hålla i allmänna informationer!

Besök även restaurangen för lunch och fika.

Hjärtligt välkomna till vår skola!!