RyssbyGymnasiet söker köksbiträden/lokalvårdare!

Arbetsuppgifter:

I tjänsterna ingår matsalsarbete, lokalvård och tvätt.

Lokalvården avser skolans samtliga byggnader.  Storstädning, tvätt, strykning, maskinskurning, fönsterputsning med mera. Arbetet utförs enligt fastställt schema men med omprioriteringar, vid behov.

Som köksbiträde arbetar du mestadels i matsalen med att servera skolans elever, personal samt externa gäster frukost, lunch och middag. Det ingår även att diska, städa matsalen, arbeta med matutskick och att hjälpa kockarna i köket med enklare matlagning vid behov. Du blir även handledare till restaurangeleverna när de arbetar i matsalen.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i ditt arbete. Du är bra på att ta egna initiativ, är serviceinriktad och behärskar svenska språket. Tidigare erfarenhet samt adekvat utbildning är meriterande. Befattningarna kräver utdrag från belastningsregister. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ryssbygymnasiet är en fristående gymnasieskola med riksintag och skolan är belägen mellan Alvesta och Ljungby i södra Småland. Vi har internat på skolan och flertalet elever bor där. Vi har två program. Programmen är Naturbruksprogrammet Skog med inriktningarna Naturvetenskap, Natur och äventyr, Jakt och viltvård samt Skogsbruk. Det andra programmet är Restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktningar mot Servering och Kock. Eleverna kommer från hela södra Sverige och det är väldigt roligt och inspirerande att arbeta med dem. De har valt sin drömutbildning och att se dem genom åren är utvecklande även för oss som arbetar med ungdomarna.

Skolan har ca 220 elever och ca 40 personal. Vi har en stabil och erfaren personalgrupp som tar väl hand om dig som ny kollega. Alla anställda på skolan är bra på att se eleverna för den person de är, varje individs utveckling är viktig för oss.

3 tjänster a´75 %, tsv.

Provanställning i 3 månader, tillträde enligt överenskommelse.

Månadslön enligt avtal.

Sista dag att ansöka är 2019-12-13. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Restaurangchef Johan Granlund johan.granlund@ryssbygymnasiet.se 0372-40832

Servicechef Lars Hummer lars.hummer@ryssbygymnasiet.se 0372-40840