Ryssbygymnasiets lokala matmässa lördagen den 2 mars

Välkommen till en Temadag den 2 mars kl 10.00-15.00

Lokal mat och Mathantverk, seminarier och matmarknad

Läs hela programmet här

Inspireras av spännande föreläsare och lokala utställare som har försäljning hela dagen av spännande produkter bla ostkaka, drycker, kött och köttprodukter, ägg, potatis, oljor, marmelader, mjöl, skärbrädor mm som är producerade i trakten. Utställare som redan är klara och finns på plats är: Kastebergs gård, Sjöborgen, Barkhults gård, Ryssby bryggeri, Boel Ekströmer, Conny Ekberg, Gunvor Nyberg samt restaurangelever som har brödförsäljning.

Här kommer några fler höjdpunkter:

Kockskola för dig mellan 10-15 år! Fullt

Workshop: Christian Hallberg/Gästgivargården Ljungby – Laga trerätters-meny

Föreläsning: Sandra Bertilsson/Izakaya Moshi Växjö

Ölprovning och föreläsning: Roger Arvidsson/Ryssby Bryggeri

Workshop och föreläsning: Klas Lindberg/Portal Stockholm, Årets Kock 2012

Blir ni intresserade av att delta i Workshops, föreläsningar eller sälja era produkter? Tveka inte att ringa Annika.

Välkommen med föranmälan eller förfrågningar till

Annika Fornander Tel 0372-40843   / 0707388232