Veckans Meny

v. 43
 

Måndag

Dagens:

Gulaschsoppa med hembakt bröd

 

Tisdag

Dagens:

Sjömansbiff med saltgurka

alt.

3-rätters av R18

Förrätt:   Svartsoppa med tillbehör alt. höstsvampssoppa

Varmrätt: Helstekt gås m rödkål, brysselkål, gräddsås samt gelé

Dessert:   Äppelkaka med vanilj

Onsdag

Dagens:

Ugnsbakad fisk med kall dillsås, ärtor och citron

 

Torsdag

Dagens:

Stekt falukorv med stuvad spenat, potatis

alt.

3-rätters av R19

Förrätt: Gravlaxtoast med hovmästarsås

Varmrätt: Rimmad bakad sej med hollandaisesås, rödbetor, haricots vertes

Alt.

Nattbakad fläsksida på gris med bearnaisesås, rostad potatis, rucola

Dessert: Crème brulee med äppelkompott

Öppettider

11.30-13.00
måndag-torsdag

Boka gärna bord

0372-40832